banner359

Dikkatsizlik kaza getirdi!

28 Mart 2022 Pazartesi 15:36 2022-03-28 16:18:05
Dikkatsizlik kaza getirdi!

Orhaniye mahallesinde meydana gelen kazada kamyonet ile çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı. Kaza anı bir işyeri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 
Kaza Orhaniye mahallesi Ankara caddesi üzerinde meydana geldi. 
Cadde üzerinde seyir halinde olan sürücü İlker Ç.(28) yönetimindeki 16 ABK 662 plakalı motosiklet, park halindeyken hareketlenen henüz sürücüsü belirlenemeyen 16 KAM 24 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen motosikletten düşen sürücü ile arkasındaki Necmettin B.(53) yaralandı. 
Yaralılar kamyonetin sürücüsü, yaralılardan Necmettin'i aracına alıp uzaklaştı. Motosikletin sürücüsü ise olay yerine sevk edilen Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
YOLDA BULDULAR 
İddiaya göre Kamyonet sürücüsü, olay yerinden yaklaşık 2 kilometre ilerde yaralı Necmettin'i bırakıp uzaklaştı. Yaralı çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. 
Polis ekipleri kaçan sürücüyü arıyor.

Son Güncelleme: 28.03.2022 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<