banner359

Dilim dilim karpuza büyük ilgi

15 Mayıs 2020 Cuma 13:10 2020-05-15 14:17:51
Dilim dilim karpuza büyük ilgi

İnegöl'de her yıl yerli karpuzdan önce piyasaya çıkan İran karpuzu, tezgahlarda 5 liradan satışa sunuldu. Fiyatların pahalı olması nedeniyle vatandaş parça kesilmiş dilim karpuz alıyor.

Her sene yerli karpuzdan önce piyasaya çıkan İran karpuzu,İnegöl'de satılmaya başlandı. Tezgahlarda dizilen karpuza vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, kilosu 5 lira olması nedeniyle dilim karpuz alıyor. Dilim karpuz ise ortalama 20 liraya geliyor.

Karpuz satıcıları vatandaşların ilgisinin iyi olduğu söyleyerek, "Karpuz ve kavun piyasaya çıktı. İran’dan gelen karpuz da var Antalya’dan da fiyatı 5 lira, vatandaşların ilgisi güzel, korona virüs salgını nedeniyle vatandaşlar meyveye yöneldi, şu anda dilim olarak satın alıyorlar ilerleyen günlerde fiyatlar düşer" diye konuştular.

Son Güncelleme: 15.05.2020 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<