banner359

Direksiyon Eğitmenleri Belgelendi

13 Ocak 2018 Cumartesi 15:00
Direksiyon Eğitmenleri Belgelendi

İnegöl Halk Eğitim Merkezi Direksiyon Usta Öğreticileri yetiştirdi. Kursu tamamlayan Sürücü Kurslarında Direksiyon Eğitmenliği yapabilecekler.
7’den 70’e tüm vatandaşlar için kurslar açan İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, kurallara uyan deneyimli sürücüleri yetiştirecek olan Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Usta Öğreticiliği Kursu başarıyla sona erdi.
15 Kasım 2017 tarihinde start alan kurs bugün  yapılan uygulama sınavıyla sona erdi. 200 saat boyunca teorik bilgiler alan 63 kursiyer, bu bilgilerini uygulama sınavında pratiğe döktüler. 
Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik ve İnegöl Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Seçkin Acar nezaretinde, deneyimli Direksiyon eğitmenleri gözleminde direksiyon sınavına giren kursiyerler, bu sınavı da başarıyla sonuçlandırdılar.
İnegöl Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Seçkin Acar, sürücü adaylarının kurallara riayet etmeleri ve deneyimli sürücüler yetiştirilmesinin sağlanması amacıyla Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Usta Öğreticiliği Kursu açtıklarını, kusa oldukça talebin olduğunu belirterek, “Kursumuz 200 saat sürdü. 15 Kasım’da başladığımız kursumuz 13 Ocak’ta yaptığımız Direksiyon sınavı ile sona erdi. Kursiyerlerimiz bu sınavları başarı ile geçtiler. 63 kursiyerimiz belge almaya, usta öğretici olmaya hak kazandılar. Bu belgeyi alan kursiyerlerimiz dilerlerse sürücü kurslarında usta öğreticilik yapabileceklerdir. Kendilerine başarılar dileriz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
InegölDireksiyonEğitmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<