Doğanın Keyfini Doyasıya Yaşadılar

21 Şubat 2017 Salı 17:34 2017-02-21 17:41:44
Doğanın Keyfini Doyasıya Yaşadılar

 Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) organizasyonu ile doğaseverlere yönelik gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne katılan sporseverler, İnegöl’ün saklı kalmış doğal güzellikleri karşısında adeta büyülendiler.

banner380
Cesaretini Doğaya Göster sloganıyla doğa sporlarının merkezi olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(Dostum) haftasonu güzel bir etkinliğe daha imza attı. Orta zorluktaki 18 kmlik parkurda İnegöllü doğaseverlere Eskişehir ve Bursa’dan gelen doğa tutkuları da eşlik etti.

Geçen Pazar günü sabah saat 08.00’da Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi önünde toplanan doğaseverler, İnegöl Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsler eşliğinde yürüyüşün başlayacağı Boğazova mevkiine doğru yola çıktılar. Boğazova mevkiine gelinmesinin ardından araçlardan iniş yapan doğaseverler, İnegöl Belediyespor Dağcılık ve Doğa Sporları sporcularından belirlenen ekip liderleri ile tanıştırılarak yürüyüş esnasında ve genel olarak doğa ortamında yapmaları ve yapmamaları gerekenler konusunda bilgilendirildiler.

Boğazova’dan başlayıp İnegöl’ün saklı kalmış doğal güzelliklerini keşfederek devam edilen doğa yürüyüşüne İnegöl’den Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde okuyan üniversite öğrencilerinin de yer aldığı doğa severler olmak üzere Bursa ve Eskişehir’den gelen doğa tutkunları katılım gösterdi. Keyifli anların yaşanmasına vesile olan doğa yürüyüşü daha sonra Tepel yaylasına yürüyüşle devam ettikten sonra Kocayayla’da son buldu. Sakatlıksız ve sorunsuz bir şekilde sonlandırılan yürüyüşte doğaseverlerin büyük keyif aldıkları gözlendi. Doğaseverler, yürüyüşün bitmesi ile birlikte bölgede kendilerini bekleyen araçlara binerek İnegöl’e döndüler.

Toplamda 18 kilometre süren parkur sonucunda katılım gösteren doğaseverler, verdikleri destekten ve düzenledikleri organizasyondan dolayı İnegöl Belediyesine ve Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(DOSTUM) çalışanlarına teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 21.02.2017 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<