Doğum günü faciası: 5 yaralı

.

27 Ağustos 2014 Çarşamba 11:35 2014-08-27 11:36:48
Doğum günü faciası: 5 yaralı
 İnegöl’de ikamet eden D. ailesi, yakınları ile birlikte çocuklarının doğum gününü kutlamak için gittikleri bir restauranttan dönerken kaza yaptı. Kaza sonrası çarpmanın etkisiyle alev alan araçtan kıl payı kurtulan 1`i çocuk 5 kişi, ölümün eşiğinden döndü.

Olay, önceki gece saat 00:30 sıralarında Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi’nde bulunan bir üst geçitte meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Ş.N.D., eşi 36 yaşındaki Ş.D., yakınları E.Y. ve C.A. ile birlikte çocukları Yusuf Kaan D.’nin doğum gününü kutlamak için araçlarıyla İnegöl’den Mudanya’ya gitti. Mudanya’daki bir restaurantta oğullarının doğum gününü kutlayan aile ve yakınları, dönüşe geçti. Dönüş yolculuğunda baba Ş.N.D., Geçit Mahallesinde bulunan üst geçitte virajı alamaması sebebiyle bariyerlere çarparak aracıyla takla attı.

YANMAKTAN SON ANDA KURTULDULAR

banner380

Kazanın ardından takla atan aracın içerisinden kendi imkanlarıyla çıkmayı başaran 5 kişi, olası bir facianın da eşiğinden döndü. Aile ve yakınları, kendilerini güçlükle dışarıya attıktan kısa bir süre sonra araç, çarpmanın da etkisiyle alev almaya başladı. Çevredeki vatandaşlarında yardımıyla aracın yanından uzaklaştırılan şahıslardan 3’ü ağır şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibi, araçta çıkan yangını kontrol altına alırken, yaralılardan E.Ş. ve Ş.D. Çekirge Devlet Hastanesi’ne, araç sürücüsü Ş.N.D., Y.K.D. ve C.A. ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Son Güncelleme: 27.08.2014 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<