banner359

Doğum günü kutlaması hastanede bitti

30 Kasım 2019 Cumartesi 00:31 2019-11-30 00:38:24
Doğum günü kutlaması hastanede bitti

İnegöl'e bağlı Esenköy Mahallesi'nde arkadaşlarının doğum gününü kutlayan 5 gencin bulunduğu otomobil şarampole uçtu. Kaza da 2 kişi hafif şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Esenköy Mahallesi'nde arkadaşlarının doğum gününü kutladıktan sonra İnegöl'e dönüş yaptıkları sırada 19 yaşındaki Yasin G. yönetimindeki özel otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu şarampole yuvarlandı. Kaza sonucu araç sürücüsü ile 15 yaşındaki Sudenaz N. hafif şekilde yaralanirken,. 20 yaşındaki Mustafa S., 17 yaşındaki Seval S. ile Ömer B. kazadan yara almadan kurtuldu.
Araçtan kendi imkanlarıyla çıkan yaralılar ile araçta bulunan diğer yolcular kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansıyla İnegöl devlet hastanesi acil servisine kaldırıldı.
Kazayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 30.11.2019 00:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<