banner359

Doktor gitti hastalar ortada kaldı!

21 Ocak 2019 Pazartesi 16:48 2019-01-21 17:48:20
Doktor gitti hastalar ortada kaldı!

İnegöl Devlet Hastanesi'nde görev yapan tek Tıbbi Onkoloji Uzmanı Adem Deligönül’ün, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne atanmasının ardından, bölüm kapandı. 
İnegöl de yaklaşık 850 kanser hastası, doktorun atanmasının ardından 75 kilometre mesafedeki Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitmek zorunda kalacak.

İnegöl de tek Onkoloji Uzmanı olan Dr. Adem Deligönül’ün, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne atandı. Doktorun Bursa’ya gitmesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 850’ye yakın kanser hastasının da Bursa’ya gitmek zorunda kaldı. Hastaların, tedavi için 75 kilometre yol gitmek durumunda kalması, dönüşte de aynı mesafeyi katedecek olması hastaların ve yakınlarının tepkisine neden oldu.

Son Güncelleme: 21.01.2019 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<