banner359

“Dokuz Canlı” İnegöllülerle Buluştu

11 Ocak 2020 Cumartesi 11:57 2020-01-11 17:37:47
“Dokuz Canlı” İnegöllülerle Buluştu

Psiko Tiyatro Derneği’nin hazırladığı “Dokuz Canlı” isimli yetişkin tiyatro oyunu, yeni yılın ilk sahne gösterisi olarak İnegöllülerle buluştu.

İnegöl Belediyesi, 2020 yılının ilk sahne gösterisini daha önce de şehrimizde sahnelenen ve büyük beğeni toplayan “Dokuz Canlı” isimli yetişkin tiyatro oyunuyla gerçekleştirdi. Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında İnegöl’de faaliyet gösteren Psiko Tiyatro Derneği’nin sahnelediği “Dokuz Canlı” isimli tiyatro gösterisi, Cuma akşamı İnegöllü sanatseverlerle buluştu.

20.00’da Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilen gösteriye; Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa ile birlikte bazı meclis üyeleri ve AK Partili yöneticiler de izledi. Oyun, İnegöllü sanatseverlere kahkaha tufanı yaşattı. Komedi türündeki gösteri, salondakilerden tam not aldı.

Oyunun sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa da sahneye davet edildi. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan Kocaağa, “Bu güzel gösteri için ekibimize çok teşekkür ediyorum. Sizlere de buraya gelip gösteriyi izlediğiniz, bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Bu güzel oyunların devamını canı gönülden diliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 11.01.2020 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<