Dolandırıcılar sınır tanımıyor

.

25 Haziran 2015 Perşembe 14:12 2015-06-25 14:17:41
Dolandırıcılar sınır tanımıyor
 Ramazan ayını fırsat bilen dolandırıcılar ‘Yardıma muhtaç çocuklara giyim yardımı´ adı altında Belediye Başkan Yardımcılarının adlarını kullanarak işadamlarından yardım toplamaya başladı. İşadamlarını uyaran Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “Başkan yardımcılarımızın, belediye başkanımızın ismi zikredilirse ve para talebinde bulunursa bizimle irtibat kursunlar. Biz asla böyle bir talepte bulunmadık, bulunmayız da. Bu konuda dikkat edilmesini rica ediyorum” dedi.
BİR İŞADAMI DOLANDIRILDI

Kendi isminin kullanılarak bir işadamının dolandırıldığını belirten Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “Dün ilçemizde üzücü bir gelişme oldu. İnegöl´de hatırı sayılır bir iş adamımız arandı. Benim tarafımdan arandığı ifade edilerek; para talebinde bulunulmuş. İş adamı da Ramazan nedeniyle hayır hasenat düşüncesiyle fitre, zekat düşüncesiyle bu telefona itibar ederek bir havale yapmış. Benim buradan duyuracağım bütün iş adamlarımız benim ya da diğer başkan yardımcılarımızın, belediye başkanımızın ismi zikredilirse ve para talebinde bulunursa bizimle irtibat kursunlar. Biz asla böyle bir talepte bulunmadık, bulunmayız da. Bu konuda dikkat edilmesini rica ediyorum” diye konuştu.

İşadamının yaklaşık 4 bin TL dolandırıldığını ifade eden Kansu, “15-16 tane çocuğun üst başı için Adil Kansu böyle bir talepte bulunuyor. Yanlış bir şey talep edilmez denilerek itibar ediliyor. Maalesef benimle irtibat kurulmuyor. 4 bin TL´yi aşkın bir rakam havale ediliyor. Savcılığa olay intikal etti. İnşallah suçlular yakalanacak” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 25.06.2015 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<