Dolandırılmaktan kurtarıldı

07 Haziran 2017 Çarşamba 13:52 2017-06-07 13:58:31
Dolandırılmaktan kurtarıldı

 İnegöl’de meydana gelen olayda telefon yöntemiyle 12 bin lirası dolandırılan şahsın parasını Emniyet ekipleri kurtardı.

banner380
Edinilen bilgilere göre; Mağdur C.Y. isimli şahsı kendisini Banka görevlisi olarak tanıtan dolandırıcı aradı. Diyalog sırasında dolandırıcı, C.Y.’ye “Sana bir mesaj gelecek, o mesajdaki şifreyi söyleyin” diyerek istekte bulundu. Dolandırıcının talebini yerine getiren C.Y.’nin kredi kartı hesabından teknolojik alet alındı. 12 bin 500 liralık teknolojik alet için hesaptan para çekildiğini fark eden mağdur dolandırıldığını fark ederek İnegöl Emniyet Müdürlüğüne başvurdu.
Olayı anlatıp dolandırıldığını söyleyen mağdurun talebi üzerine emniyet ekipleri tahkikat başlattılar. Bilgilere göre teknolojik aletlerin alındığı firma yetkilileri ile görüşen emniyet ekipleri, firma yetkililerini durumu anlattılar. Firma yetkilileri 12 bin 500 lirayı mağdurun hesabına yatırarak dolandırılma olayının önüne geçtiler.
Firma yetkililerinden elektronik eşyaların teslim edileceği adresi öğrenen ekipler, İstanbul emniyet müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İstanbul Emniyet müdürlüğü ekipleri de doladrıcıyı yakalayarak gözaltına aldı.

Son Güncelleme: 07.06.2017 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<