banner359

Dolu mağduru çiftçilere ziyaret

25 Mayıs 2018 Cuma 17:47
Dolu mağduru çiftçilere ziyaret

Belediye Başkanı Alper Taban, önceki akşam yaşanan dolu ve aşırı yağışlardan zarar gören bölgeleri gezerek, yaşanan afet dolayısıyla zarar gören çiftlere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette; el birliğiyle sıkıntının ortadan kaldırılacağı belirtildi.

İnegöl’de etkili olan dolu ve aşırı yağışlardan dolayı Şipali, Hamzabey, Tokuş, Hamamlı, Kozluca ve Mesudiye mahallesinin bir kısmını kapsayan yaklaşık 10 bin dekarlık alanda yaşanan afet sonrası Belediye Başkanı Alper Taban bölgeyi mercek altın aldı. Taban, afetten zarar gören bölgeyi ve çiftçileri Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren ve Kırsal Hizmetler Müdürü Sinan Kağan ile birlikte ziyaret etti.

"ÇİFTÇİLERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN"
Dolu ve aşırı yağıştan zarar gören bölgeleri yerinde inceleyen Başkan Taban; “Bildiğiniz üzere önceki akşam kırsal mahallelerimiz dolu ve kuvvetli yağışa maruz kaldı. Özellikle Şipali, Hamzabey, Tokuş, Hamamlı, Kozluca ve Mesudiye mahallesinin bir kısmını kapsayan yaklaşık 10 bin dekarlık alan bundan fazlasıyla etkilendi. Bugünde dolu ve kuvvetli yağışlardan zarar gören bölgeleri yerinde inceleyerek çiftçilerimize geçmiş olsun demek istedik. İnşallah en yakın zamanda el birliği ile tüm sıkıntıları ortadan kaldıracağız” şeklinde konuştu.

“ÇİFTÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Tarım şehri olma yolunda önemli aşamalar kaydeden İnegöl’ün bu afetin üstesinden de geleceğini belirten Taban, “Tarımsal faaliyetlerimizi yaparken, özellikle bu tür durumlardan minimize etkilenmek adına çiftçilerimize de önemli sorumluluklar düştüğünü buradan özellikle belirtmek isterim. Çiftçilerimizin her zaman yanında olan devletimizin bu afetten etkilenen çiftçilerimizin zararlarını en kısa sürede karşılayacağına yürekten inanıyorum. Son olarak afetten zarar gören çiftçilerimize geçmiş oldun dileklerimi sunar, inşallah bir daha böylesi afetler ile karşılaşmayız diyerek, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<