Dostum Yamaç Paraşütü Sporcuları Milli Takımda

10 Aralık 2018 Pazartesi 12:28 2018-12-10 16:05:39
Dostum Yamaç Paraşütü Sporcuları Milli Takımda

Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(DOSTUM) Hava Sporları antrenörü ve sporcusu İbrahim Dinçer ile Yamaç Paraşütü sporcusu Kerem Dinçer, Dünya yamaç paraşütü hedef şampiyonası süper final etabında Türk Milli Takımın da yer alacak.

SÜPER FİNAL ETABI ARNAVUTLUK’TA
11-16 Aralık 2018 de Arnavutluk Kırca şehrinde düzenlenecek olan Dünya yamaç paraşütü hedef şampiyonası süper final etabında Dostum Hava Sporları antrenörü ve sporcusu İbrahim Dinçer ile Yamaç paraşütü sporcusu Kerem Dinçer Türk milli takımında yer alma başarı gösterdi. En başarılı yamaç paraşütçülerin yer alacağı organizasyonda Türk Milli Takımının kaptanı İbrahim Dinçer olurken, Kerem Dinçer (Dostum), Erol Aslantaş (Nilüfer Belediye Spor) ve Ahmet Şimşek’ten (Adana Belediye Spor) oluşan milli takım Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye hazırlanıyor.

“DOSTUM EMİN ADIMLARLA YOLUNA DEVAM EDİYOR”
Dünya Yamaç Paraşütü 2018 Hedef Şampiyonası Süper Final etabına Dostum sporcularının katılımı hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeye başlayan Dostum, alternatif doğa sporlarının çekim merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İnegöl’ün tüm doğal güzelliklerinin ortaya koyulduğu Dostum’da sporcuların elde ettiği başarılar hem İnegöl’ün hem de Dostum adının duyurulması adına da önemli bir katkı sağlıyor. Yamaç paraşütü branşında elde edilen başarılı sonuçların akabinde Dostum olarak milli takımda yer almak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bildiğiniz üzere Kazakistan'ın Taldykorgan şehrinde gerçekleştirilen Yamaç Paraşütü Hedef Dünya Kupası organizasyonda sporcumuz Kerem Dinçer rakiplerini bir bir geçerek birincilik kürsüsüne çıkmayı başarırken, milli takımımız da 4’cülüğü elde etmişti. İnşallah Arnavutluk’ta gerçekleştirilecek süper final etabından milli takımımızın güzel bir neticeyle döneceğine inancımız tam. Dostum’un geldiği bu nokta hem Dostum için hem de İnegöl’ümüz için mutluluk ve gurur verici bir tablo” şeklinde konuştu.

“YAMAÇ PARAŞÜTÜNE İLGİ VE ALAKA HER GEÇEN DAHA DA ARTIYOR “
İnegöl’ün yamaç paraşütü konusunda önemli değerlere sahip olduğunu da belirten Taban, “Kıran yaylası üzerinde bulunan Aktaş Tepe 3 yöne uçuş imkanı veren 2222 rakımlı bir tepe. Bu özellikler Türkiye’de bu işin merkezi denilen bölgelerde dahi bulunmayan özellikler. Sporcuların da bu anlamda ilgi ve alakası her geçen gün artıyor. Bizlerde düzenlemiş olduğumuz organizasyonlar ile bu değerleri daha da ön plana çıkarmanın uğraşısını veriyoruz” ifadelerini kullandı.

banner380

Taban son olarak, “Doğa sporlarının yeni çekim merkezi Dostum ile daha güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyor, Yamaç paraşütü sporcularımızın yer aldığı Milli Takımımıza katılacakları şampiyonada sonsuz başarılar diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 10.12.2018 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<