banner359

Dr. Emin Acar mezarı başında anıldı

02 Nisan 2017 Pazar 12:58 2017-04-02 13:07:15
Dr. Emin Acar mezarı başında anıldı

Manevi önderlerden Dr. Emin Acar, ölümünün 1yılında, ailesi ve dostları tarafından, Deydinler Mahallesi Mezarlığı'ndaki mezarı başında anıldı.

Doğum yeri olan İnegöl’e bağlı Deydinler mahallesindeki mezarının çevresine yüzlerce öğrencisi gelerek dua ettiler.

İnegöl Belediyesi, Deydinler mahallesi muhtarlığı ve öğrencilerince organize edilen Mevlid-i şerifte, Merhum Önder için okunan hatmi şerifler ve surelerin duası yapıldı.
Mevlide Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başsavcı Mustafa Çelenk, AK Parti  İlçe Başkanı Adem Demirel, Acar’ın oğlu Dr. Rahmi Acar ile kalabalık bay-bayan cemaat katıldı.
Duanın ardından konuşan Acar’ın oğlu Dr. Rahmi Acar, merhum babasının mevlidine katılanlara teşekkür etti.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Onun çorbasını içmeye, sohbetini dinlemeye nail olmuş birisi olarak gerçekten kendimi çok bahtiyar hissediyorum. Allah dostları vefat ettikten sonra bile böyle güzelliklere vesile oluyorlar ve yine bizleri bir araya getirdiler. Allah kendisinden razı olsun, Rabbim mekanını cennet etsin. Dr. Emin hocanın yaptıkları tarif edilemez. Allah’ahamd olsun ki bu gün talebeleri, Dr. Emin hocanın hizmetlerini devam ettiriyorlar.” Dedi.
Dr. Emin Acar’ın mezarının çevresinde öğle namazını eda eden cemaate, bin kişilik hazırlanan pilav, kavurma ve irmik helvası ile ayran ikram edildi.

Son Güncelleme: 02.04.2017 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<