banner359

Duble yol çalışmaları yeniden başladı

02 Ekim 2019 Çarşamba 11:59
Duble yol çalışmaları yeniden başladı

AK Parti Bursa eski Milletvekili Hüseyin Şahin’in girişimleriyle startı verilen İnegöl-Yenişehir arası duble yol çalışmasının ikinci etabı olan Alanyurt bölgesinde çalışmalar start aldı.

2011 yılında göreve gelen AK Parti Bursa eski Milletvekili Hüseyin Şahin, ulaşım konusunda yatırımlara imza attı. Alanyurt-Yenişehir yolunun, Alanyurt çıkıştan 2. OSB kavşağına kadar olan kısmı geçtiğimiz aylarda duble yol yapılarak hizmete alınmıştı.

Duble yol çalışmaları kapsamında Alanyurt çıkışından yağlı tohumlara kadar olan yolun da duble olması için çalışmalar hızlandırıldı. Alanyurt çıkışından başlayan genişletme çalışmaları kapsamında, alt geçit yapılarak üzerinden geçiş yolunun dolum çalışmaları yapılıyor. 12 metre genişliğinde olacak olan duble yol çalışması kapsamında Alanyurt’tan Akhisar’a geçişin sağlanması için de alt yapı çalışmaları yapılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<