banner359

Düğün Salonu Cinayetinde Karar

.

21 Nisan 2015 Salı 17:20 2015-04-21 18:55:39
Düğün Salonu Cinayetinde Karar

 

4 Mayıs 2014 tarihinde İnegöl’de düğün salonu önünde iki grup arasında yaşanan kavganın cinayet sanıklarının yargılanması sona erdi. 
4 Mayıs 2014 Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esatbey Caddesi'ndeki bir düğün salonu önünde çıkan kavga da bıçaklanarak hayatını kaybeden Murat T.’nin cinayeti ile alakalı tutuklu yargılanan 3 sanığın karar duruşması gerçekleştirildi.
ÇOK PİŞMANIM
3 sanıkta beraatını isterken, Halil K., “Bu olaya karıştığım için çok pişmanım. Husumetim yoktu, husumet oldu. beraatımı istiyorum” dedi.

3 SANIĞA AĞIR CEZA
Sanıkların son sözlerinin alınmasının ardından İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi heyeti kararını verdi.
Cinayetle alakalı birinci şüpheli Halis K. Müebbet+16.6 yıl hapis cezası, Rıza T. 21.6 Yıl hapis + 2.4 Bin TL para cezası, Salih G. ise 17 Yıl hapis cezası aldı.
4 Mayıs 2014 Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esatbey Caddesi'ndeki bir düğün salonuna giden 31 yaşındaki Halis K. ile 26 yaşındaki Murat Torun arasında  belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmıştı. İki kişi düğün salonunun önünde yeniden kavga etmeye başlamıştı. Bıçakların kullanıldığı kavgada  Murat Torun göğsüne aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanmış ve hayatını kaybetmişti.

Son Güncelleme: 21.04.2015 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erkan yenilmez 2015-04-21 21:12:41

Adelet yerini buldu bir can bosuna gitti icerde curusun katiller

Avatar
olayi senden daha iyi bilen 2015-04-22 02:37:59

Bikere haber yanlis ikisi arasinda bir kavga felan yok ilk kavga ciktiginda M.T olay yerinde bile degildir.... ikinci geldiklerinde kavga cikmasin diye olay yerine yeni gelen M.T konusmaya calisirken insan kiliklilar tarafindan yumruklanip bicaklanmistir.ikinci kavga bundan sonra cikiyor ve iki kisiyi daha oldurmek icin defalarca bicakliyorlar ama kavga onlqr icin basladigi icin onlar M.T kadar bos bulunup savunmasiz kalmadiklarindan kurtarilabiliyorlar.
Haberi arastirmadan yazi yazmaya utanin.

Avatar
bilde yaz 2015-04-22 02:47:49

Haber dogru degil M.T ilk kavgada yoktur ikincidede kavga cikmasin diye konusmaya calisirken yumruklanim bicaklanmistir... M.T den sonra iki kisiyi daha bicaklamislardir defalarca fakat onlar Murattan sonra kavga ciktigindan Murat kadar savunmasiz degillerdi.Murat karsinda insan var sanip savunmasizca ikna etmeye calisiyordu kavga cikipta kimsenin cani yanmasin diye... O iyi kalpli bir insandi hayvani duygularla hareket eden bir koper yavrusu degildi

<