Düğün Salonu Önündeki Cinayettinde 3. Tutuklama

.

29 Ocak 2015 Perşembe 18:28 2015-01-29 18:29:47
Düğün Salonu Önündeki Cinayettinde 3. Tutuklama
 4 Mayıs 2014 tarihinde İnegöl’de düğün salonu önünde iki grup arasında yaşanan kavganın cinayet sanıklarının yargılanması sürüyor. Bıçaklı kavga sonucunda hayatını kaybeden M.T. cinayetinin 3 sanığı İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanıyor. Dünkü mahkemeyle sanıklardan biri daha tutuklanarak tutuklu sayısı 3’e çıktı.
YUMRUK SALLADIM
Tutuklu saık Rıza T., “Önceki savunmalarımı tekrar ederim, olay günü elimde bıçak yoktu. Ali’ye karşı yumruk sallamışımdır. Kavga sırasında onun kız kardeşimle çıkmak isteyen kişi olup olmadığını da bilmiyorum. Rastgele yumruk salladım. Zaten kendisi de karnına yumruk vurduğumu söylemiştir. Ayrıca benim müşteki Ömer’e karşı da bir eylemim yoktur. Onu tutmadım. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. Dedi. 
Tutuklu sanık Sanık Halis K., “Sanık Rıza beni telefonla aradığında emanet veya bıçaktan bahsetmemişti.” Dedi.
BIÇAKLA GÖĞSÜNE HAMLE YAPTI
Tutuksuz yargılanan Salih G. İse, “Ölen Murat T. liseden arkaşımdır. Olay yerine sanık Rıza T.’nin çağırması üzerine gittim. Sanık Rıza ölen Murat’ın sol omzuna bir yumruk attı. Kavga başladı. Ben bıçaklanma anını tam olarak görmedim. Sanık Rıza’nın Murat’ın yanına gittiğini gördüm. Murat’ın boynunu tutarak diğer eliyle tahminime göre bir bıçakla göğsüne doğru hamle yaptığını hatırlıyorum. Murat T. bıçaklandıktan sonra olaylar daha da büyüyünce arkamda bulunan Halis ve Rıza’ya müdahale için gelen ve elinde beyzbol sopası olan Şaban Ç.’nin önüne geçtim. Bu sırada benim yanımda bazı arkadaşlarım da vardı. Ben esasında tam olarak Şaban Ç.’nin önüne dikilmedim. Arkadaşlarımla beraber onların yürümesini engellemeye çalıştık. Çünkü olayların büyümesini istemedik. Ben ölen Murat T.’nin koluna girerek birlikte yürümüş değilim. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum” dedi. 
TUTUKLAMA SAYISI 3’E ÇIKTI
Düğün salonunda Murat T.’yi öldürme suçundan sanıklar Halis K. İle Rıza T. soruşturma aşamasında tutuklanmışlardı. Yapılan itiraz sonucunda serbest kalan Rıza T.’de önceki duruşmada tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sanık müşteki ve tanık beyanları doğrultusunda Salih G. adlı şahsında olaya karıştığı anlaşıldığından, hakkında kasten adam öldürmekten suç duyurusunda bulunulması üzerine dün gerçekleştirilen mahkeme de Salih G.’de tutuklandı.
ERTELENDE
Mahkemenin delil eksikliği nedeniyle 25 Şubat 2015 tarihine ertelenmesine karar verildi. Dünkü mahkemeyle dava ile alakalı tutuklu sayısı 3’e yükseldi.
DAVA ERTENLENDİ
4 Mayıs 2014 Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esatbey Caddesi'ndeki bir düğün salonuna giden 31 yaşındaki Halis K. ile 26 yaşındaki Murat Torun arasında  belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmıştı. İki kişi düğün salonunun önünde yeniden kavga etmeye başlamıştı. Kavgaya M.T.nin arkadaşları karıştı. Bıçakların kullanıldığı kavgada  Murat Torun göğsüne aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Kavga sırasında kalbinden bıçaklanan M.T. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Son Güncelleme: 29.01.2015 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<