Duyarsız kalmadılar

.

02 Temmuz 2015 Perşembe 13:48 2015-07-02 13:48:40
Duyarsız kalmadılar
 Çin´in Doğu Türkistan vatandaşlarına uyguladığı zulme sessiz kalmayan İnegöl´deki Simitçi Dünyası personeli Doğu Türkistan yazılı mavi tişörtleri ile dikkat çektiler.
Tişörtleri ile hizmet veren personel, müşterilerinin dikkatini çekerek farkındalık oluşturdular.

Simitçi Dünyası İnegöl İşyeri Sahibi Murat Vuruşan, “Yıllardır kanayan yaramızdır. Doğu Türkistan  Çinin baskı ve zulümlerine karşılık yapılan bu acımasız katliam ve idamlar için tepkimizi elimizden geldiği kadarıyla  toplumun bu konuda duyarsız kalmaması ve  yaptığımız bu tarz bir davranışla da desteğimizi esirgememiş olduk. Bu tepkimiz sadece Doğu Türkistan için değil tüm Dünyada zulüm ve baskı gören insanlık içindir. Simitçi Dünyası ailesi olarak tüm personelimiz Doğu Türkistan bayraklı tişörtlerle müşterilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Hiçbir şey elinizden gelmiyorsa yada yapamıyorsanız hiç bir şekilde duyarsız kalmayalım.” Dedi.

Son Güncelleme: 02.07.2015 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<