banner359

Ecdad İle Buluşmaya Yoğun İlgi

22 Şubat 2018 Perşembe 15:33
Ecdad İle Buluşmaya Yoğun İlgi

İnegöl Belediyesi tarafından ‘Haydi İnegöl Ecdat Seni Bekliyor’ sloganıyla 19 Şubat Pazartesi günü kayıtların alınmaya başladığı Çanakkale kültür gezisi için ilçe halkı yoğun bir katılım gösteriyor.

KAYITLAR 28 ŞUBAT’A KADAR DEVAM EDECEK
Ücretsiz olarak düzenlenecek Çanakkale Gezisi kayıtlarına ilçe halkı yoğun ilgi gösterirken, vatandaşlara tarih bilinci ve tarih şuurunu verebilmek adına gerçekleştirilecek kültür gezisine kayıtların 28 Şubat’a kadar devam edeceği belirtildi.

1915 VATADANAŞ ÇANAKKALEYE
7 yıldır düzenlediği kültür gezileri ile binlerce vatandaşı Bursa, Çanakkale, Konya ve Ankara’ya götüren İnegöl Belediyesi, gezilerin 8’inci yılında formatta bir değişikliğe gitti. Kültür gezileri bu yıl ‘Tarihe Yolculuk’ olarak tek rota ile Çanakkale’ye gerçekleştirilecek. 18 Mart 2018 Pazar akşamı ilk turu gerçekleştirilecek geziyle, sezon boyunca toplam 1915 vatandaş Çanakkale’yi görme fırsatı bulacak. Ayrıca ilçe halkının destekleriyle 1915 hatmi şerif okunarak gezinin son turunda duası yine Çanakkale’de yapılacak.

BAŞKAN, VATANDAŞLAR İLE HASBİHAL ETTİ
18 Mart günü başlaması düşünülen Çanakkale Kültür Gezisi için kayıtlar alınmayı başlanırken, kayıt olmak için Belediye hizmet masalarında büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Çok sayıda vatandaş gezi listesine adını yazdırmak için sabah erken saatlerde Belediye Hizmet Masasında sıraya girerken, yoğunluğun gün boyu devam ettiği kayıtlarda Çözüm merkezinde vatandaşlar ile hasbihal eden Belediye Başkanı Alper Taban, böylesi anlamlı ve özel bir organizasyona imza atmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

BAŞKAN TABAN’A TEŞEKKÜR
Kayıt başvurusuna gelen vatandaşlar ise, tarihi, kültürel ve manevi değerlerin daha yakından görülmesine vesile olan bu projenin hayata geçirilmesine ve böyle bir imkanın sunulmasına öncülük eden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a teşekkürlerini dile getirirlerken, dua ve minnetlerini de sunmaktan kaçınmadılar.

İnegöl halkı tarafından yoğun bir ilginin gösterildiği Çanakkale gezisi kayıtlarında şu şartların arandığı belirtildi.

• Başvurular İnegöl Belediyesi Merkez Binasında bulunan Çözüm Merkezine, Yeniceköy, Cerrah, Kurşunlu, Tahtaköprü, Alanyurt Ek Hizmet ve Huzur- Akhisar İrtibat Noktasında bulunan Çözüm Merkezine hafta içi şahsen yapılacak.

• Çanakkale Gezisine 18 yaş ve üzeri vatandaşlar başvuru yapabilecek.

• Daha önce Çanakkale Kültür Gezilerine katılan vatandaşlar tekrardan kayıt yaptıramayacak.

• Kontenjanların sınırlı olduğu kültür gezisinden İnegöl’ün 116 mahallesinde ikamet eden her bir vatandaş faydalanabilecek.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<