banner359

Efe cinayetinde savcı müebbet istedi

26 Ocak 2017 Perşembe 18:25 2017-01-26 18:47:25
Efe cinayetinde savcı müebbet istedi
4 Ocak 2015 tarihinde Alanyurt yolu üzerinde gerçekleştirilen silahlı saldırının davası İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde devam ediyor.
Bugün görülen duruşmada, savcısı mütealasını okudu. 
Savcı, saldırının bir numaralı sanığı Gökhan A. ile diğer tutuklu sanık Emin M, hakkında ‘tasarlayarak adam öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Savcı ayrıca mütealasında, ‘öldürmeye teşebbüs’ suçundan şüpheli N.A ile ‘kasten adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan A.K ile İ.H. hakkında ise müebbet hapis cezası istedi. Duruşma, 2 Mart 2017 tarihine ertelendi. 
OLAY 
4 Ocak 2015 tarihinde Güray Efe ile iki kişinin içinde bulunduğu 16 PS 333 plakalı özel otomobile, Alanyurt yolu üzerinde seyir halindeyken yanından geçen araçlardan kalaşnikof silahla ateş edildi. 
Kurşun yağmuruna tutulan araç içerisinde bulunan Efe, saldırıda ağır yaralanırken; olayın şüphelisi Gökhan A. (26) 170 gün sonra Yeniceköy Mahallesi’nde bulunan kardeşinin evinde İnegöl emniyet ekipleri ile Özel Harekat ekiplerinin sabaha karşı yaptığı ortak operasyon sonucunda kıskıvrak yakalandı. Diğer tutuklu sanık Emin M ise saldırıdan 2 gün sonra Bursa il merkezinde gözaltına alındı.

Saldırıda ağır yaralanan Efe ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Son Güncelleme: 26.01.2017 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<