banner359

EFM AVM 3. Şubesini Açtı

07 Nisan 2017 Cuma 17:00 2017-04-07 17:17:49
EFM AVM 3. Şubesini Açtı

EFM Alışveriş Merkezleri 3.şubesi Kemalpaşa Mahallesi Özsaraç Sokak No:1 adresinde hizmete açıldı. Açılış törenine İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan EFM Alışveriş Merkezleri Sahibi Ekrem Yetişen; “2000 yılında iki kişiyle kurduğumuz mağazamızın 3.şubesinin açılışında bulunuyoruz. İki kişiyle başladığımız bu yolculuğumuzda şimdi 35 kişiyiz. Daha fazla istihdam sağlamanın da mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte istihdamı da arttıracağımızı inanıyoruz. Mağazamız İnegöl’ümüze hayırlı olsun. Açılışımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum”

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise ; “Güzel bir günde güzel bir açılıştayız. Hayırlı olsun. Ekrem Yetişen’i ve yer sahiplerini kutluyorum. Güzel bir yer yaptılar. İnegöl’e güzel bir mağaza kazandırıldı. Bölgeye yaraşır bir bina oldu. İşyeri ve mekan bizi heyecanlandırıyor. Ülkemizde, ilçemizde hareket var, bereket var. Böyle mekanlar da hayat buluyor. Böyle güzel yatırımlar yapanları kutlamak lazım ve sahip çıkmak lazım. Ekrem beyi ve burada çalışacak olanları kutluyor, iş rastlığı diliyorum. İlçe ve ülke ekonomimize hayırlı olsun”dedi.

Konuşmaların ardından EFM AVM´nin açılışı dualarla protokol mensuplarınca gerçekleştrldi.







Son Güncelleme: 07.04.2017 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<