banner359

Eğitimler sürüyor

21 Mart 2018 Çarşamba 10:12
Eğitimler sürüyor

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası tarafından üyelere yönelik başlatılan “Eğitim Seferberliği” Royal Hotel´de düzenlenen “Saç Kesimi, Topuz ve Renklendirme” eğitimi ile devam etti.

Salkom firması tarafından saat 11.00´de başlayan eğitimler, saat 18.00´e kadar devam etti. Royal Hotel´de verilen eğitimler öncesinde bir açıklama yapan İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, “Bugün İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası olarak daha önce başlatmış olduğumuz eğitim seferberliğinin bugün üçüncüsünü düzenliyoruz. Eğitim çalışmalarımız devam ediyor. Salkom firması sahibi Ekrem beye teşekkür ediyorum. Onlardan bize böyle bir talep gelince, bizde yönetim ve denetim kurulu olarak konuyu değerlendirdik. Eğitimlerin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bugün burada eğitime katkı verecek Salkom firması hem ürün tanıtımı hem de eğitmenlerini de getirdiler. 7 eğitmen arkadaşımız, renklendirme, topuz, boya ve kesim eğitimi verecekler. Verimli bir eğitim olacaktır. Her zaman söylediğimiz gibi mesleğimizdeki en büyük eksikliğimiz eğitim. Ben 46 yıldır erkek kuaförlüğü yapıyorum ve hala eksiklerim var. Bugün buraya gelen arkadaşlar mesleklerini iyi icra ediyorlar ama her eğitimden alınacak pay var. Bugünkü eğitimden hem erkek hem de bayan kuaförlerimiz faydalanacaklardır. Bu eğitimler devam edecek” dedi.

ÜCRETSİZ EĞİTİMLER VERİYORUZ

Salkom firması yönetim kurulu başkanı Ekrem Genç ise, “Bugün burada ücretsiz etkinliklerin ilkini İnegöl´de başladık. Erhan Başkanımızla görüşmeler yaptık ve kendisi bizleri kabul etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim 81 ildeki ücretsiz eğitim programlarımız devam edecek. İlkini İnegöl´de gerçekleştiriyoruz. Biz kendimizle beraber meslektaşlarımıza bir şeyler vermek istiyoruz. Onlara ücretsiz eğitimler sunmak, güzel bilgileri paylaşmak istiyoruz. Amacımız bu. Bugün burada çok güzel bir atmosfer var. İnegöl´ün gururu Mehmet Ali Denel kardeşimiz de burada. Bu projede başkanımdan sonra bizlere desteği her zaman var. Biz kendisine teşekkür ediyoruz. Biz her zaman meslektaşlarımızın yanındayız” diye konuştu.

Kuaförlük alanında Türkiye şampiyonu olan Mehmet Ali Denel ise, “Bizde Ekrem Genç beyefendiye teşekkür ediyoruz. Türkiye´de ilki ilçemizde yaşattığı için meslektaşlarımla birlikte güzel verim alacağız. Umarım devamı gelecek” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<