banner359

Elektrik Kesintileri Vatandaşı Canından Bezdirdi

05 Ocak 2016 Salı 12:09 2016-01-05 12:20:01
Elektrik Kesintileri Vatandaşı Canından Bezdirdi

 2016 yılına girdiğimiz bu günlerde gerçekleşen elektrik kesintileri 'UEDAŞ gerekli bakım ve önlemleri almıyor mu?' sorularını akıllara getirirken, geçen sene yaşanan lodos felaketinde Bursa'nın büyük bir bölümünün karanlığa gömülmesi de vatandaşların hafızasından silinmiyor.

Hava sıcaklarının eksi derecelere düşmesiyle birlikte yaşanan uzun süreli elektrik kesintileri mum ışığında ve fenerlerle aydınlanan vatandaşı battaniyeyle ısınmak zorunda bırakıyor.

 Alanyurt Zincirlikuyu caddesi üzerinde bulunan trafoda yaşanan patlama sonucunda gece saatlerinde Alanyurt bölgesinde elektrik kesintisi yaşanıyor. TOKİ´de de Karalar mevkiinde yaşanan tel kopukluğu nedeni ile şu an elektrik kesintisi yaşanıyor.

Kışı yaşadığımız şu günlerde gereken tedbirleri yazın almayan kurum soğuk havaların başlamasıyla onarım çalışmasını bahane ederek çalışma yapması herkesin tepkisini çekiyor. Alanyurt bölgesinde saatlerdir eletrik kesintilerinin yaşanmasından dolayı evler buzhaneyi andırıyor. Kesintilerin ne zaman son bulacağı ise şu anda belli değil.

Son Güncelleme: 05.01.2016 12:20
Anahtar Kelimeler:
InegölHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<