banner359

Elini merdaneye kaptırdı

05 Eylül 2020 Cumartesi 12:22 2020-09-05 12:59:03
Elini merdaneye kaptırdı

 Ağaç İşleri Sanayi Sitesi'nde bir mobilya imalathanesinde meydana gelen kazada, elini makineye kaptıran işçi hastanelik oldu.
Edinilen bilgiye göre olay, Ağaç İşleri Sanayi Sitesi 24. sokak  üzerinde faaliyet gösteren mobilya imalathanesinde meydana geldi. İddiaya göre; imalathanede çalışmakta olan 24 yaşındaki Mehmet A., bir anlık dalgınlık sonucu sağ elini makinenin merdane kısmına kaptırdı.Acı içinde kalan gencin yardımına birlikte çalıştıkları arkadaşları koştu. Makineyi durduran arkadaşları, kendi imkanlarıyla Mehmet A.’nın elini sıkıştığı yerden çıkartamayınca itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.
İtfaiye ekipleri yaklaşık 5 dakikalık bir çalışma sonrasında Mehmet A'nın, makinenin merdane kısmına sıkışan elini kurtardı.
Yaralı genç sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Son Güncelleme: 05.09.2020 12:59
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<