banner359

Emanet motosiklet ile uyuşturucu satarken yakalandı

14 Ekim 2021 Perşembe 12:03 2021-10-14 15:49:22
Emanet motosiklet ile uyuşturucu satarken yakalandı

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince durdurulan motosiklet üzerinde hassas terazi ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi.  Uyuşturucu ticareti suçundan 3 ay önce cezası tamamlanıp salıverildiği öğrenilen şüpheli Halid K.(27), gözaltına alındı.
Olay Sinanbey mahallesi Sinanbey caddesi üzerinde meydana geldi. Devriye gezen Polis ekipleri, şüphelendikleri 16 AFK 864 plakalı motosikleti durdurdular. Sürücü Halid K.(27) ve motosiklet üzerinde arama yaptılar. Yapılan aramada motosikletin koltuğunun altından gizlenmiş 15 gram metanfetamin uyuşturucu maddesi ile hassas terazi ele geçirildi. Şahıs gözaltına alındı.
EMANET ALMIŞ
Uyuşturucu maddelerden haberinin olmadığını iddia eden şüphelinin Halid K.(27)'nin motosikleti arkadaşı A.A.' dan markete gitmek için emanet aldığı öğrenildi.
Sürücüye ayrıca ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 699 TL, maske kullanmamaktan 900 TL cezai işlem uygulandı. 
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 14.10.2021 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<