banner359

Emniyetimizin Yanındayız

16 Aralık 2016 Cuma 16:02 2016-12-16 16:04:55
Emniyetimizin Yanındayız

 İstanbul´da 44 şehidin verildiği hain saldırının ardından halk polisine sahip çıkarken, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) yönetimi de İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan´ı makamında ziyaret ederek tüm polisler adına başsağlığında bulundular.

İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ ve yönetim kurulu üyelerini, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan karşıladı. Ziyarette konuşan Uğurdağ, “Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş´ta yaşanan elim terör saldırı neticesinde yine şehitler verdik. Bu bağlamda hem üzüntümüzü hem de dirayetimizi göstermek adına İnegöl Emniyet Müdürlüğümüzü İMOS olarak ziyaret ediyoruz” dedi.

EMNİYETİMİZİN YANINDAYIZ

Emniyet teşkilatının yanında olduklarını aktaran Uğurdağ, “Ülkemiz yıllardan beri terör ile mücadele ediyor. Bu mücadele neticesinde hem polis teşkilatımızdan hem de güvenlik güçlerimizden hem şehitlerimiz oluyor hem de gazilerimiz oluyor. Bu bir mücadeledir, bu mücadelede bizler özellikle iş adamları olarak emniyet teşkilatımızın arkasında olacağız, yanında olacağız, her daim destekçisi olacağız. Buda bizim özellikle hem vatan hem de insanlık borcumuz. Bu bağlamda sayın Müdürümüzü ziyaret ediyoruz, taziyelerimizi iletiyoruz. Üzgünüz ama bunun yanında kızgınız. Terör belası ile mücadele etmeyi devam ettireceğiz” diye konuştu.

MÜCADELEYİ HEP BİRLİKTE VERMEK ZORUNDAYIZ

Terörle mücadeleyi hep birlikte vermenin gerektiğine işaret eden Uğurdağ, “Büyük ülke, iddialı ülke olmak zordur. Bu iddiayı ortaya koyuyorsanız, bu gücü ortaya koyuyorsanız birçok düşmanınız var sizleri bu güçte görmek istemeyen. Bu odaklarla mücadeleyi her birlikte vermek zorundayız. İnşallah bu mücadeleyi ülke olarak, sanayici olarak bunun bilincinde hareket edeceğiz ve üstesinden geleceğiz diye düşünüyorum. Ben buradan şehitlerimize rahmet diliyorum, Emniyet Müdürümüzün nezdinde tüm polis teşkilatına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ ÜLKE OLMAK BAŞKALARINI RAHATSIZ EDEBİLİR

İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise, “Öncelikle Yavuz başkanım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza göstermiş oldukları bu duyarlılık, hassasiyet, birlikte beraberliğimizi pekiştirme adına bize yaptıkları ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanım az önce belirtti, büyük ülke olmak, güçlü ülke olmak başkalarını rahatsız edebilir” dedi.

COĞRAFYAMIZIN EN ÖNEMLİ ÜLKESİYİZ

Coğrafyanın yıldızı parlayan en önemli ülkesinin Türkiye olduğuna dikkat çeken Kaplan, “Biz bulunduğumuz coğrafyanın en önemli yıldızı parlayan ülkesiyiz. İş adamlarımız bu durumu daha iyi görüyorlar. Ülkemizin kalkınması için katma değer veriyorlar.  Biz sadece Avrupa ülkesi değiliz, sadece Akdeniz, Asya ülkesi değiliz. Biz Balkan ülkesiyiz, biz Kafkasya, Akdeniz, Karadeniz, biz jeostratejik konumu itibari ile bulunduğumuz noktada büyük değerlerimiz, tabii kaynaklarımız ile birlikte demografik yapımız ile birlikte ekonomimiz ile birlikte ve insan haklarına saygıyı özümsemiş bir ülke olarak bu coğrafyanın parlayan yıldızıyız. Biz bu değerlerimizi sergilediğimiz de hiçbir güç duramayacaktır” ifadelerini kullandı.

TEST ETMEYE KALKMASINLAR

Birlik ve beraberliği kimsenin test etmemesinin altını çizen Kaplan, “Terör ile mücadelede tüm kurum ve kuruluşların, tüm vatandaşlarımızın emniyet güçlerimizle koordineli bir şekilde yürütüldüğünde kesinlikle bize yarar verecek bir husus ortaya çıkmayacaktır. Bizim birlik ve beraberliğimizi test etmeye kalkanlar, bu gördükleri manzara karşısında uykuları kaçacaktır” şeklinde konuştu.

İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan´a birde çiçek takdim etti. 

Son Güncelleme: 16.12.2016 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<