banner359

Emniyetten huzur uygulaması

25 Mayıs 2018 Cuma 12:37
Emniyetten huzur uygulaması

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle iftarın ardından büyük yoğunluğun yaşandığı Hikmet Şahin Kültür Parkı’nda huzur uygulaması gerçekleştirdi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Önleyici Hizmetler, Devriye, Terör, Narkotik, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çocuk Büro ve Motosikletli polisler, vatandaşların iftar sonrası yoğun olarak vakit geçirdiği Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde uygulama yaptılar. Yapılan uygulamalarda araçlar didik didik aranırken, şüpheli şahıslar üzerinde de arama yapıldı. 5 saat süren uygulamalarda yüzlerce şahsın GBT´si sorgulandı. Vatandaşın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla uygulamaların devam edeceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<