Emniyetten huzur uygulaması

13 Kasım 2019 Çarşamba 10:29
Emniyetten huzur uygulaması

İlçe halkının huzur ve güvenliği için kent genelinde gerçekleştirilen uygulamalarda emniyet ekipleri, kaçak telefonlar ile silah ele geçirdi.

banner380

Alınan bilgilere göre; Asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması, varsa suç delillerinin ele geçirilmesi amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde şok uygulamalar yapıyor.  Sabit noktalarda gerçekleştirilen uygulamalarda, durdurulan araçlar didik didik aranırken, şahısların üst aramaları ile Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulaması yapıldı.İlçe halkının huzur ve güvenliği için icra edilen uygulamalarda; 9 adet kaçak telefon ile silah ele geçirdi, 5 kişiye işlem yapıldı. Yetkililer, uygulamaların kent genelinde süreceğini bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<