banner359

Emniyetten huzur uygulaması

01 Mayıs 2018 Salı 09:49
Emniyetten huzur uygulaması

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliği için uygulamalarına devam ediyor. Dün gün boyu süren uygulamalarda şüphelenilen şahıslar üzerinde inceleme yapılırken, araçlarda didik didik arandı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki 50 polis, hassas noktaları mercek altına aldı. Asayiş, Önleyici Hizmetler, Devriye, Terör, Narkotik, KOM, Çocuk Büro ve Motosikletli polisler, İnegöl AVM çevresi, Belediye kavşağı, Kültür Park ve Botanik Park çevresi başta olmak üzere çok sayıda noktada uygulama yaptılar.

Yapılan uygulamalarda araçlar didik didik aranırken, şahıslar üzerinde de arama yapıldı. 5 saat süren uygulamalarda Motorlu Polis ekipleri de sokakları tek tek gezerek şüphelendikleri şahıslar üzerinde arama yaptılar.

İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali´inin bizzat yönettiği uygulamalarda yüzlerce şahsın GBT´si sorgulandı. Vatandaşın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla uygulamaların devam edeceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<