banner359

Emniyetten kaçamadı!

26 Haziran 2019 Çarşamba 16:38
Emniyetten kaçamadı!

Atatürk Bulvarı üzerinde bir telefoncudan iddiaya göre alacak verecek üzerine telefonu gasp eden şahıs emniyet ekiplerinden kaçamadı.

Edinilen bilgiye göre olay Atatürk Bulvarı Belediye Ek Hizmet Binası önünde meydana geldi. İddiaya göre bölgedeki bir telefoncudan alacak verecek tartışması sonrası telefon gasp edip kaçmak isteyen S.G isimli şahıs kaçmak istediği sırada İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından yakalandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda emniyet ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden emniyet ekipleri gasp yaptığı iddia edilen şahsı gözaltına alarak sorgulanmak üzere karakola götürdü. Vatandaşlar ise olan biteni meraklı gözlerle takip etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<