banner359

Erbakan'dan Başkan Aktaş'a Ziyaret

07 Ekim 2017 Cumartesi 18:37
Erbakan'dan Başkan Aktaş'a Ziyaret

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, açılış için İnegöl’e gelen Fatih Erbakan’ı makamında ağırladı.

Erbakan Vakfı Bursa İl Başkanı Naim Öztürk, İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan ve vakıf yöneticileri ile Ak Parti İlçe Başkanı Adem Demirel’inde hazır olduğu ziyarette konuşan Fatih Erbakan, “Öncelikle tüm İnegöllülere, İlçe halkına sizlerin aracılığıyla hürmetlerimizi ve selamlarımızı iletmek istiyorum. İnegöl’e gerçekleştirmiş olduğumuz bu ziyareti Cenabı Allah hayırlı ve mübarek etsin.İnegöl’e gelmişken kendilerini de ziyaret etmek istedik. Bu ziyaretten büyük bir bahtiyarlık ve memnuniyet duyuyoruz. Kendilerine huzurlarınızda teşekkürlerimi de sunmak istiyorum.” dedi,

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise “Prof. Dr. Necmettin Erbakan vakfının çok değerli genel başkanı Fatih Erbakan’a, İl Başkanı Naim Öztürk ve İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan ile vakfın yöneticilerine ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Bizler bugün Ak Parti ilçe Başkanımız Adem Demirel ve il yöneticilerimizle birlikte kendilerini karşıladık. Fatih Erbakan’ın ifade ettiği gibi kendileri bugün İnegöl’de bir dizi ziyaretler, vakfın resmi açılışı ile akşam konferansa katılacaklar. Yapılacak bu faaliyetlerin ilçemiz ve ülkemiz adına hayırlar getirmesini cenabı Allahtan temenni ediyoruz” dedi.

“NECMETTİN ERBAKANI RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ”
Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Türkiye Cumhuriyetinde hem başbakan olarak hem bir parti başkanı olarak hem de bir devlet adamı olarak çok önemli işlere imza atmış ve kritik süreçleri sevk ve idare etmiş olduğu belirten Aktaş, “Bugün 30 yıl önce ifade etmiş olduğu birçok konunun ülkemizde proje olarak gerçekleşmiş olması ve yahut problem olarak karşımıza çıkıyor olması rahmetli Erbakan’ın ufkunun ve vizyonunun ne kadar geniş olduğunu bizlere gösteriyor. Bizler Necmettin Erbakan’ı rahmet ve minnetle anıyoruz” şeklinde konuştu.

ERBAKAN VAKFI ŞEHRİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN İNŞALLAH ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATACAK
Necmettin Erbakan gibi isimlerin kolay yetişmediğini ifade eden Aktaş, “Onun adına atfen kurulmuş olan bu vakfın inşallah şehirlerimiz ve ülkemizin geleceği adına önemli projelere imza atması en büyük temennimiz. Bu vesile ile merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu ve Erbakan vakfının genel başkanı olan Dr. Fatih Erbakan’a ve bu konuda emek ve gayret gösteren herkese yürekten teşekkür ediyorum. Hem bir vatandaş, hem de bir belediye başkanı olarak teşekkür etmek istiyorum.Günümüz Türkiye’sinde, günümüz dünyasında gerçekten fikirlerin çatıştığı, ciddi sıkıntıların ve problemlerin yaşandığı, ülkemiz üzerinde bir sürü hesapların yapıldığı ve konjonktür olarak çok önemli bir mevkide olan Türkiye’nin farklı farklı konular ile nasıl sıkıştırıldığını artık herkes aleni bir şekilde çok rahatlıkla görebiliyor. Ama Allaha hamdolsun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşu ortada. Tabi beraberinde böyle değerli vakıf ve derneklerin faaliyetleri ve dernekleri ile birlikte Türk insanı daha uyanık ve bilinçli olacaktır. Bu vesile ile şehrimizde böylesi hayırlı bir hizmet için yer aldıkları için başta Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a ziyaretin anısına kabartma rölyef bir tablo ile İnegöl’ü tanıtan kitap ve broşür takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<