banner359

Erdal Recep Bayraktar’dan Fethi Vacip Çıkışı: “Alçak, Namussuz, Şerefsiz…”

01 Şubat 2017 Çarşamba 16:41 2017-02-01 16:54:14
Erdal Recep Bayraktar’dan Fethi Vacip Çıkışı: “Alçak, Namussuz, Şerefsiz…”

 Fethi Vacip operasyonu kapsamında gözaltına alınarak yaklaşık 1,5 ay tutuklu kalan Erdal Recep Bayraktar, “Fethi Vacip sayfasını yönetip iftiralarda bulunan şahıs ya da şahısları tanıyıp da adli makamlara, güvenlik güçlerimize bilgi vermeyen alçak, namussuz ve şerefsizdir” dedi.

“Fethi Vacip” operasyonu kapsamında gözaltına alınarak yaklaşık 1,5 ay tutuklu kalan Erdal Recep Bayraktar, kendisine yöneltilen suçlamalara dair açıklamalarda bulundu.

Konu ile ilgili konuşan Erdal Recep Bayraktar, “Geçtiğimiz günlerde Fethi Vacip operasyonu kapsamında tutuklanarak cezaevine girmiştim. Yaşamış olduğum bu talihsiz olayda her ne kadar soruşturma savcılığınca tarafıma suç isnat edilmişse de ilerleyen günlerde suçsuzluğum bağımsız mahkemeler tarafından ispat edilip beraat edeceğime inancım tamdır. Yüce Türk adaletine güveniyorum. İlçemizi huzursuz eden Fethi Vacip kişi ya da kişiler bu sayfayı açan, yöneten, yönlendiren başta kamu görevlileri olmak üzere toplumun belirli bir kısmına ve şahsıma adı geçen sayfadan tehdit, hakaret ve iftirada bulunan şahıs ya da şahısları tanıyıp da adli makamlara, güvenlik güçlerimize bilgi vermeyen alçak, namussuz ve şerefsizdir” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 01.02.2017 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<