banner359

Ergin ve Biçer Ailelerinin Mutlu Günü

18 Aralık 2017 Pazartesi 18:49
Ergin ve Biçer Ailelerinin Mutlu Günü

Fatih İlkokulu Müdürü Yaşar Ergin’in oğlu, öğretmen İbrahim Ergin ile Emekli Aziz Biçer’in kızı öğretmen Aylin Biçer, geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen düğün töreni ile dünyaevine girdi.
Geçtiğimiz Pazar günü saat 13.30'da, İnegöl’de faaliyet gösteren Elegance düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreninde, Aylin-İbrahim Ergin çifti, salona alkışlar arasında girdiler. Nikah masasına oturan genç çiftin nikahı, İnegöl Belediyesi Evlendirme Memuru Yunus Şentürk tarafından kıyıldı. 'Evet' cevabını verdikten sonra, evlilik cüzdanlarına sahip olan genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Hazırlanan pastayı birlikte  kesen genç çift, birbirine pasta ikram etti. Düğün töreni, takıların ardından yöresel oyunlar eşliğinde devam etti.
Düğüne, Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kaban, okul müdürleri, öğretmenler ile çok sayıda davetli katıldı.
Fatih İlkokulu Müdürü Yaşar Ergin başta olmak üzere, Ergin ve Biçer ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletirken, dünya evine giren genç çift Aylin ve İbrahim Ergin’e hayat boyu sağlık ve mutluluklar dileriz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<