banner359

Ergün Penbe "Daha iyi bir oyun izletebilirdik"

13 Şubat 2017 Pazartesi 15:48 2017-02-13 15:52:44
Ergün Penbe "Daha iyi bir oyun izletebilirdik"

 İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe,3-0 galibiyetle sanouçlanan Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 
 Penbe, şunları söyledi:
"Bizim için iyi bir maç oldu. 3 gol attık. Daha fazlada bulabilirdik. 2'yi yakaladıktan sonra biraz takım gevşedi açıkçası. Oynanan oyundan çok memnunmuyum? açıkçası çok memnun değilim. Daha iyisini oynayabilirdi. Çünkü bu kapasite var benim oyuncularımda. Tabi Kayseri Erciyes'inde son sıralarda olması, 2-0 öne geçmemiz kafadan biraz çocukları oyun disiplininden uzaklaştırdı. Bireyselliğe dönüştürdüğünü düşünüyorum. Burada daha iyi oyun izletebilirdik. Çokta farklı olabilirdi. Erciyes'i de mücadelelerinden dolayı tebrik ederim. Çok zorlu şartlarda mücadele ediyor ve maçlara geliyorlar. Bugünde ellerinden geldiği kadar çok iyi mücadele ettiler. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Çünkü biliyorsunuz 3 puanlı sistemde alt sıralardan uzaklaşmak vardır. Üstü hedefliyoruz tabiî ki ama ikinci yarıda maçların hepsi çok zor. Biliyoruz, bu bilinçteyiz. Sakatlar verdik. Bunun için üzgünüz. 1-2 oyuncumuz sakatlandı. Son 15 dakikalık bölümü Kemal idare etmek zorunda kaldı. İnşallah hafta sonu bizi yalnız bırakmazlar. Zorlu bir hafta sonu bizi bekliyor. Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacağız. İyi hazırlanıp o maçtan da puan yada puanlar almak istiyoruz."

Son Güncelleme: 13.02.2017 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<