banner359

Eroğlu, parke taşı çalışmasını sordu

13 Aralık 2022 Salı 18:41
Eroğlu, parke taşı çalışmasını sordu

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, Kültürpark içerisinde yapılan parke taşı çalışmalarıyla ilgili, “Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi kamuoyunu çalışma konusunda aydınlatmalı” dedi.
Hasan Eroğlu, Hikmet Şahin Kültürpark’ı içerisindeki parke taşı çalışmalarıyla ilgili vatandaşlardan gelen  ‘gereksiz yapıldığı’ yönündeki bildirimleri değerlendirerek çalışma ile alakalı belediyelerin kamuoyunu aydınlatmaları gerektiğini ifade etti.

Eroğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı;
“Son günlerde Kültürpark içinde anlamsızca sökülüp yeniden döşenen parke taşları ile ilgili şikayetler geldi. Bize konuyu ileten vatandaşlarımız o bölgedeki parke taşlarında herhangi bir sorun olmadığını ifade ediyorlar. Tabi bu çalışma teknik bir zorunluluk mu olduğunu bilemiyoruz. Yoksa ana caddelerimizdeki kaldırımların hali ortadayken gerekçesiz bir şekilde buraya yapılan masrafı kabul edemeyiz. Yapılan çalışmanın sebebiyle ilgili İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi 'nden bir bilgilendirme bekliyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<