banner359

Ersan: 'Rabbim ordumuzu muzaffer kılsın'

20 Ocak 2018 Cumartesi 21:58 2018-01-21 11:30:38
Ersan: 'Rabbim ordumuzu muzaffer kılsın'

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin “zeytin dalı” adı altında Afrin’de operasyona başlatmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Ak Parti İnegöl'de İlçe Başkanı Mustafa Ersan,Uzunca bir zamandır ülke güvenliğimizi tehdit eden Suriye sınırımızda kurulmaya çalışılan terör devletine tüm teröristlere ve teröristleri kendine müttefik gören bir takım güçlere "bir gece ansızın geleceğimizi" ve bu kirli oyuna asla müsaade etmeyeceğimizi defaatle ve kararlılıkla Baş Komutanımız Cumhurbaşkanımız ilan ve ikaz etmiştir. Tüm bunların neticesinde beklenen Afrin harekatı bugün itibariyle Zeytin Dalı operasyonu adı ile başlamıştır. Yüce Rabbim devletimizi, askerlerimizi ve milletimizi bu operasyonda muzaffer kılsın. Fiilen başlayan bu operasyondan sonra yeni operasyonlarda beklenmektedir. Cumhurbaşkanımız, Baş Komutanımız önderliğinde, Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'nin güneyinde bir terör koridoru oluşturulmasına izin vermeyeceğiz. Devletimizin bekası milletimizin ikbal ve istikbali için göze alamayacağımız hiçbir karar atamayacağımız hiçbir adım yoltur. 
"Bu operasyon çok uzun tarihlere dayanan devlet geleniğimizin nişanesidir Türkiye bir kabile devleti değildir." diyen Ersan, Kendilerine göre terör örgütlerinin adını değiştirerek, bu terör gruplarını legal yapılara dönüştürdüklerini zannedenlerde en az o teröristler kadar Türkiye için tehdittir ve tehlike unsurudur. Devletimizin güvenliğini tehdit eden tüm unsurları bertaraf etmek en tabii hakkımızdır. 

İstediğiniz örgütün adını değiştirin, istediğiniz örgüte isim takın yada barış savaşçıları deyin, Türk milleti yüzyıllardır hainleri gözlerinden tanır ve gerekli cevabı bugün olduğu gibi verir. Kimsenin tereddütü olmasın, Türk beklenendir, Türk askeri  görünce yüz güldüren, gönülleri okşayandır. Bizim meselemiz terörü ülkemiz topraklarından ne pahasına olursa olsun def etmektir. ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.01.2018 11:30
Anahtar Kelimeler:
InegölMustafaErsan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<