banner359

Ertelenen MODEF Fuarının Tarihi Belli Oldu

11 Haziran 2020 Perşembe 16:19 2020-06-11 17:32:03
Ertelenen MODEF Fuarının Tarihi Belli Oldu

Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen 43. İnegöl Mobilya Fuarı, 20-25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirecek.
Dün MODEF fuar alanında yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla bir basın toplantısı düzenlenen MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Kovid19 sürecinin yeni normal sürecine girdiğimiz 1 Haziran’dan itibaren ekonomiyle alakalı çok ciddi piyasalarda bir canlanma baş gösterdi. Bundan çok memnunuz. 43. İnegöl Mobilya Fuarımızı 6-11 Nisan tarihleri arasında düzenleme kararını almıştık ancak Kovid19 süreci başladığından dolayı 6-11’de düzenlememiz gereken İnegöl Mobilya Fuarının ileri tarihe ertelenmesiyle ilgili Sağlık Bakanlığımız, Bilim Kurulumuz ve yetkililerin tavsiyesiyle ötelemiştik. Birçok sektör 1 Haziran’dan sonra girilen yeni normal sürece geçerek faaliyetlere başladılar. Fuar tarihi de İnegöl kamuoyu tarafından merakla beklenmekteydi. İnegöl Mobilya Fuarı, şehrimize en büyük katkıyı sağlayan organizasyonlardan bir tanesidir” dedi.
SAĞLIK BAKANLIĞIMIZIN TÜM ŞARTNAME VE KURALLARINA UYULACAK
Uğurdağ konuşmasını şöyle sürdürdü;
“İnşallah ülkemizde ve özellikle şehrimizde bundan sonraki süreçte Kovid19 ile mücadele sürecini gevşetmeden bu süreci en az sıkıntılı şekilde geçiririz. Bu bağlamda şehrimizin büyük ihtiyaç duyduğu 43. İnegöl Mobilya Fuarını, 20-25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Nisan fuarı olması hasebi ile bu iç piyasa fuarımız ama dış piyasa çalışmalarımız da gerçekleşiyor. Katılımcılarımızla sözleşmelerimizi gerçekleştirmiş, ücrette 2 ay öteleme gerçekleştirmiştik. Yarın sabahtan itibaren 43. İnegöl Mobilya Fuarımızla ilgili reklam ve tanıtım organizasyonlarımıza başlayacağız. Dünya mobilya sektörünü 20-25 Temmuz tarihlerinde İnegöl’de buluşturacağız. Tarihimizin İnegöl’e ve İnegöl ekonomisine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tüm hijyen ve sağlık kurallarına uyarak bu süreci atlatmamız gerekiyor. Bizler de bu fuara çok ciddi şekilde hazırlanacağız. Sağlık Bakanlığımızın tüm şartname ve kurallarına uyulacak. Herkesin gönlü rahat olsun, çalışmalarımızı en profesyonel şekilde ortaya koyacağız.”
TÜRKİYE’DEKİ İLK FUAR
“Mobilya sektöründe Türkiye’deki ilk fuar gerçekleşecek. 180 dolayında katılımcımız var. Portatif alanımız yeniden kurulacak. Çok ciddi talep vardı, birçok firmamız katılmak istedi. Mevcut alanımızla birlikte 180 dolayında firmamızla fuarımızı gerçekleştireceğiz. Ekonomik ve sosyal hayatımız devam ediyor. Tüm hijyen ve sağlık kurallarını ön planda tutarak fuarımızı yapacağız.”
 

Son Güncelleme: 11.06.2020 17:32
Anahtar Kelimeler:
InegölModef
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<