Ertuğrulgazi Caddesi Derneğinden İMOS'a Ziyaret

24 Mayıs 2017 Çarşamba 16:06 2017-05-24 16:10:43
Ertuğrulgazi Caddesi Derneğinden İMOS'a Ziyaret

 Kısa bir süre önce Bahadır Bayraktar Başkanlığında kurulan İnegöl Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacılar Derneği yönetimi,İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneğini (İMOS) ziyaret etti

Ziyarette konuşan Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacılar Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar,"Bugün İnegöl Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları Derneği olarak, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği'ni ziyaret etmiş bulunmaktayız.İMOS hem şehrimiz için,hem sektörümüz için hemde bizim için çok önemli bir dernek. İnegöl Mobilyasının markalaşması sürecinde,gerek Türkiye'ye gerek Dünya'ya tanıtımı noktasında İMOS'un katkılarını burdan tekrar dile getirmek, bizim İnegöl Ertuğrulgazi Caddesi olarak İnegöl Mobilyası Markasına ilerleyen süreçte yapacağımız katkıları istişare etmek,tanışmak,derneğimizin kurulduğunun bilgisini vermek üzere ziyaret etmiş bulunmaktayız. Derneğimiz,caddemiz tarihi ile ilgili çok bilgi vermeme gerek yok, hepimiz biliyoruz. 30 yılı aşkındır İnegöl Mobilyası'na büyük katkı yapmış bir doğal küme. 30 yıldır İnegöl'ün vizyonuna,ihracaatına,birliğine ve sektörün gidişatına liderlik etmiş bir doğal küme. 30 yıl sonra bugün bizler bu doğal kümemizi, çağın gerektirdiği yatırımları yaparak, liderliğin devam etmesi için bir araya gelmiş,kuruluşunu yapmış dernek yönetim kuruluyuz.İnşallah bundan sonraki süreçte ,İnegöl Mobilyası'nı daha ileriye götürmek için Türkiye'de mobilyanın başkenti dediğimiz şehrimizde inşallah bu liderliği devam ettirmek adına katkılarımızı sunmak istiyoruz. Bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz. Bir çok üyemiz aynı zamanda İMOS üyesi. Doğal olarak iki dernekte bir dernek olarak düşünebiliriz. Bundan sonraki süreçtede şehrimiz ve sektörümüz için hep birlikte yapmamız gerekn adımları birlikte atmaya çalışacağız" dedi. 

banner380
MAYAMIZ ERTUĞRULGAZİ
İnegöl Mobilya Sanayicileri (İMOS) Derneği Başkanı Yavuz Uğurdaği ise, "Bugün Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları Derneği'ni, İMOS derneğimizde  ağırlıyoruz. Bizler yeni kurulan derneğimiz ile birlikte zaten kardeş dernekleriz. Yeni kurulan derneğimize ben İnegöl ve mobilya sektörü için hayırlı olmasını temenni ediyorum,başarılar diliyorum. Bu başarıları hep birlikte ortak hareket ederek sağlayacağımızında farkındayız. Ben bu arada bu taşın altına elini koyan başta  Bahadır Bayraktar kardeşim olmak üzere, derneğimizin oluşumuna katkı sağlayan tüm cadde esnafı arkadaşlarımızı kutluyorum.İnegöl Mobilyası için Ertuğrulgazi Caddesi için aslında ciddi ve önemli bir karardı bu. Bizler dernekler olarak,üyemiz olan hem cadde esnafımızı ve diğer merkezlerdeki esnaflarımızın sorunları ile ilgilenmek durumundayız. Ancak bu dernekleşme faaliyet özellikle Ertuğrulgazi Caddesi için çok önemlidir. Ertuğrulgazi Caddesi 30 yıldır sektöre hizmet veren ve gelişmesine katkı sağlayan bir merkezdir. Bizler bunun hem farkındayız hemde dahada üstüne koyarak caddeyi ilerletmek düşüncesindeyiz. İnegöl'de son yıllarda Mobiliyum AVM'nin ve Mobilipark'ın kurulması ile birlikte, bazı merkezlerde oluşmuş olmasına rağmen bizim çıkış noktamız,mayamız Ertuğrulgazi Caddesini es geçemeyiz. Daha önce yapıla Osmanbey Caddesi ile ilgili sorunları Ertuğrulgazi Caddesi'nde yaşatmamamak durumundayız. Hayatını ve ikamesini ciddi bir şekilde ilerletmek zorundadır. Bizlerde hep birlikte caddemizin başarılı olabilmesi için adımlarımızı atacağız. Biliyorsunuz Bahadır başkanın ifade ettiği gibi zaten Ertuğrulgazi Caddesi'nde esnaflık yapan kardelerimiz aynı zamanda İMOS'un üyesidir. Artık İnegöl'de bizim merkez kaybetme yada merkezlerini azaltma gibi bir düşüncemiz yok, çoğaltma düşüncemiz var. Osmanbey Caddesi'nde yaşadığımz gerçeği, Ertuğrulgazi Caddesi'nde yaşamamız gerekiyor. Yeni merkezler oluşurken eskileri unutmamalıyız devam ettirmeliyiz. Ertuğrulgazi Caddesi dernek ile birlikte daha ciddi program ve projeler ile hayatına devam edecektir. 

Son Güncelleme: 24.05.2017 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<