Ertuğrulgazi Caddesi Yeniden Cazibe Merkezi Olacak

19 Mayıs 2017 Cuma 10:56 2017-05-19 11:16:50
Ertuğrulgazi Caddesi Yeniden Cazibe Merkezi Olacak

 Bahadır Bayraktar Başkanlığında kısa bir süre önce kurulan Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları Derneği yönetimi, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimini ziyaret etti.

banner380
Ziyarette konuşan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl, “Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri odamızı ziyaret ediyorlar. Bahadır Bayraktar başkanlığındaki yönetimimize ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacılar Derneği geçmişte yoktu da şimdi ne için oldu? İşin orasına bakmak lazım. Bu tür birliktelikler bir gereksinim sonucu ortaya çıkıyor. Bir sıkıntı oluyor ve o sıkıntının aşılması konusunda çalışmalar yapılıyor. Ertuğrulgazi Caddesi İnegöl´de mobilya sektörünün kendini anlatması adına çok önemli bir cadde. Mobilya sektörü İnegöl´ün gözbebeği, bu mobilyanın tanıtımı adına da en önemli caddelerinden biri Ertuğrulgazi Caddesi. Mobilyamızın pazarlanması ve tanıtılması adına fevkalade işler yaptı. Kısa süre önce Avarlar Kavşağı´nda çalışmaların bir kısmı bitti. Fakat sıkıntılar Ertuğrulgazi Caddesi için devam ediyor. Bu köprülü kavşağı kaldırmak mümkün olmadığına göre derneğimiz bu sıkıntıları ortadan kaldırma adına çalışmalar yapacaktır. Biz Ertuğrulgazi Caddesi esnafını ve derneğini önemsiyoruz. Yapılan ve yapılacak çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu çalışmaları olumlu karşılıyoruz” dedi.

CADDEMİZİN GELİŞİMİNİ SAĞLAYACAĞIZ

Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar ise, “Derneğimiz geçen hafta kuruldu. Caddedeki tüm esnafımızın üye olması adına kurulmuş bir dernek. 1985 yılında başlayan mağazalaşma çalışmaları Ertuğrulgazi Caddesi´ni Türkiye´de popüler hale getirdi. İnegöl´ün gelişimi sürecinde de önemli bir yeri var. Takdir edersiniz ki, 30 sene de çok şey değişti. Bizde bu değişime ayak uydurma adına dernekleşme kararı aldık. Bundan sonra cadde esnafımızın dünyadaki ticaret trendine uygun yatırımları ile diğer kurum ve kuruluşların da destekleriyle caddemizin gelişimini sağlayacağız. Kavşakla alakalı bir çalışma yapıldı. 14 aydır caddemize ulaşımı zorlaştırdı. 2016´da sıkıntı yaşayan esnafımız, kavşaktaki çalışmalar sezona da yetişmeyince sıkıntı devam etti. Biz caddemize erişimi kolaylaştıracağız. Daha rahat alışveriş yapılabilmesi için çalışmalarımız olacak. Caddemiz esnafı için fiziki yatırımlar da olacak. Mobilyada tekrar cazibe merkezi haline gelmesi için çalışacağız” dedi.

Kavşaktaki yan yolların ne zaman bitirileceğine ilişkin sorulan soruya Bayraktar, “Milletvekilimiz Hüseyin Şahin ile görüşmemiz oldu. Karayolları ve gerekli birimlere talimat verdiğini ve bayrama kadar tamamlanacağını söyledi. Karayollarını da ziyaret edeceğiz. Bu konuda daha da fazla bilgimiz olacak. Vekilimizden aldığımız bilgi bayrama kadar tamamlanacağız” şeklinde cevap verdi. 

Son Güncelleme: 19.05.2017 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<