Ertuğrulgazi'de Gergin Gece

02 Haziran 2017 Cuma 13:57 2017-06-02 13:59:43
Ertuğrulgazi'de Gergin Gece

 İnegöl´e bağlı Ertuğrulgazi (Üçevler) mahallesinde kız kaçırma olayı iki yıl sonra alevlenince ortalık karıştı.

banner380
Taşlı sopalı kavgada tarafların evlerinin camları kırılırken, tüm emniyet ekipleri olay yerine sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, olay Ertuğrulgazi mahallesi Zorlu ve Utku sokaklarda meydana geldi. Yaklaşık iki yıl önce kız kaçırma olayı yaşanan iki aile arasındaki sorun yeniden alevlendi. İddiaya göre, Utku sokakta ikamet eden Gülhan C. ve ailesi, kızlarını görmek için 100 metre ilerdeki Zorlu sokakta ikamet eden dünürü Erhan Y.´nin evine gittiler. Kapı önünde yaşanan tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

ORTALIK KARIŞTI

Öfkeli taraflar birbirlerine girerken, kavga sokağa taştı. Erkeğinden kadınına, gencinden çocuğuna yaklaşık 50 kişi birbirlerine taşlarla, sopalarla saldırırken, bütün emniyet ekipleri olay yerine sevk edildi. Taşlı-sopalı kavga emniyet ekipleri tarafından önlenmeye çalışıldı. Çevik Kuvvet ekiplerinin de intikal ettiği kavga kısa sürede önlendi. Kavga sırasında Gülhan C.´nin evinin camları kırılırken, taraflar ekiplerce gözaltına alındı.

POLİSİN TELEFONU KIRILDI

Kavgayı önlemek için canla başla mücadele eden emniyet ekipleri arasından bir polis memurunun cep telefonu da tuzla buz oldu. Çevik Kuvvet ekipleri, kavganın yeniden alevlenmemesi için gece boyunca sokakta nöbet tuttu

Son Güncelleme: 02.06.2017 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<