banner359

Erzurum Yöresel Lezzetleri Sergilenecek

09 Şubat 2017 Perşembe 20:50 2017-02-09 20:51:19
Erzurum Yöresel Lezzetleri Sergilenecek

 Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin gerçekleştirdiği Yöresel Ürün Tanıtım Çadırı'nın açılışı Cumartesi saat 14.00'da Fuar Alanı bahçesinde gerçekleştirilecek.  İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Toprak, konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, İnegöl halkını açılışa davet etti.

Cumartesi saat 14.00'ta açılış gerçekleştirilecek olan etkinliklere ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılım göstermesi bekleniyor.

YÖRESEL LEZZETLER TANITILACAK
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Ali Toprak, "Cumartesi Saat 14.00 da açılışımız olacak. Kaymakamımız Ali Akça ve Belediye Başkanımızın açılış kurdelesi kesiminin ardından stantlarımız gezilecek. Yöremizin lezzetlerinden kadayıf dolması ve cağ kebabı gibi lezzetlerimizi İnegöllü kardeşlerimize sunacağız. Bunların dışunda misafirlerimize farklı ikramlarımız da olacak. Çadır içinde etkinliklerimiz devam edecek"

MAYIS AYI'NDA YENİ ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK
"Geçen senelerde bir çok festival yapmıştık. Dernek olarak bu tür etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Dolu dolu etkinliklerimiz oluyor. Bu etkinlikle geçen senelerde ilçe basınımıza da yansımıştı. 2017'ye yöremizin ürünlerini tanıtarak başlayıp, inşallah Mayıs ayında Anfi Tiyatro'da eğlence formatında yöremiz ile alakalı etkinliklerimiz ile devam edecek"

BÜTÜN VATANDAŞLARI DAVET ETTİ
"Bütün hemşerilerimizin bu stantları gelip görmesini isteriz. Bu bize de heyecan verir. İnegöllü vatandaşlarımızın ilgili olması bizleri de mutlu edecektir. Ben tüm vatandaşlarımızı bu etkinliğimize davet ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 09.02.2017 20:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<