banner359

Eşini Öldürdükten 5 Sene Sonra İntihar Etti

09 Eylül 2016 Cuma 17:18 2016-09-09 17:20:45
Eşini Öldürdükten 5 Sene Sonra İntihar Etti

 İnegöl´de 5 sene önce eski eşini öldüren zanlı tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar ederek yaşamına son verdi.

Edinilen bilgilere göre; 2010 yılının Nisan ayında Orhaniye Mahallesi Kavak Sokakta meydana gelen olayda, oğlunu göstermediği gerekçesiyle Bedih K., eski eşini kalbinden bıçaklayarak öldürmüştü.

Olay günü kendisi ile küçük oğlunu da yaralayan şahıs hastanedeki tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 5 yıldan bu yana tutuklu olan Bedih K.´nın Muğla cezaevinde kendini asarak yaşamına son verdi.

Cenazesi İnegöl´e gelen Bedih K. toprağa verilecek.

OLAY

Edinilen bilgilere göre, eşinden bir müddet önce boşanan 25 yaşındaki Bedih K, 3 yaşındaki oğlunu görmek için, eski eşi E.B´nin evine gitti. E.B, teyzesi, kuzeni ve oğlu ile birlikte evde oturdukları sırada eve gelen eski eşi ile tartışmaya başladı. İddiaya göre, eve giren Bedih K yanındaki bıçağı eski eşinin göğsüne ve kalbine sapladı. Evde bulunan kuzeni ve teyzesinin tutmaya çalıştığı genç adam, bu sırada sinirlerine hakim olamayıp kendini de bıçakladı. Evden ayrılırken ise kaza ile 3 yaşındaki küçük oğlu

A.K.K´yı da elinden yaraladı. Evden çıkan yaralı adam İnegöl Garnizon Komutanlığı´na sığındı.

Ağır yaralı genç kadın, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirildi. Genç kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerine giden 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralı Bedir Kurucan, acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Elinden yaralanan küçük çocuk ise acil serviste tedavi altına alındı.

Son Güncelleme: 09.09.2016 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<