banner359

Eşinin Gözü Önünde Darp Ettiler

07 Eylül 2019 Cumartesi 00:19 2019-09-07 14:05:47
Eşinin Gözü Önünde Darp Ettiler

Alanyurt'ta trafik ihlali sırasında tehlike atlatan motosiklet sürücüsü, eşinin gözü önünde diğer araçtakiler tarafından sopalar ve kemerle darp edilerek yaralandı. Eşinin gözü önünde saldırıya uğrayan yaralı hastanede tedavi altına alındı. 
Edinilen bilgilere göre olay İnegöl'ün Esentepe mahallesi Hamzabey caddesi üzerinde seyir halinde olan İbrahim T. (46) yönetimindeki 16 TK 867 plakalı motosiklet, önünde seyrederken aniden manevra yapan İlhan Ç. (36) yönetimindeki 28 NC 388 plakalı hafif ticari araca çarpmamak için zorlukla durarak devrildi. 
Kaza da yara almayan motosiklet sürücüsü ile araç sürücüsü arasında tartışma yaşandı. 
Tartışma da öfkelenen araç sürücüsü İlhan Ç. ve ailesinden 3 kişi ile birlikte motosiklet sürücüsü İbrahim T.'ye sopa ve kemerle saldırdılar. 
Eşi İbrahim T.'nin gözü önünde darp edildiğini gören Sabiha T., çevredekilere yardım çığlıkları atsada eşini kurtaramadı. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, saldırıya uğrayan sürücüyü zorlukla kurtardılar. 
Burnu kırılarak kanlar içinde kalan sürücü, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. 
Olaya karışan araç sürücüsü ile 2 kişi ekiplerce yakalanarak gözaltına alındılar. 
Yaşanan sopalı kemerli saldırı bir amatör kameraya yansıdı. 
Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 07.09.2019 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<