Eski Başkana silahlı saldırı davası sürüyor

29 Mayıs 2019 Çarşamba 20:42
Eski Başkana silahlı saldırı davası sürüyor

Yeniceköy eski Belediye Başkanı Hasan Göztepe’ye evinin önünde silahlı saldırı düzenlediği iddia edilen şüphelinin yargılanmasına İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde devam ediliyor. Tutuklu sanık, duruşmaya cezaevinde ayağını kırdığı için katılamadı.

21 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen olayda; eski belediye başkanı işadamı Hasan Göztepe, evinin önüne gelen ve daha önceden aralarında anlaşmazlık bulunan G.A., ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Gürkan A., üzerinde taşıdığı tabancayı çıkararak Hasan Göztepe’yi kolundan ve göğsünden vurup yaraladı.

Şüpheli olay yerinden geldiği araçla kaçarken; yaralanan Göztepe, İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldırının ardından kaçan şüpheli ise 63 gün sonra yakalandı. Tutuklanan şüpheli ile olayın tutuksuz diğer şüphelisi N.B.,’nin yargılanmasına İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde devam ediliyor.

banner380

Tutuklu sanık Gürkan A.,, cezaevinde ayağını kırdığı için duruşmaya katılmazken; duruşma 17 Eylül 2019 tarihine ertelendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<