banner359

Eski Huzurevi Binasının Yıkımı Yapıldı

29 Haziran 2017 Perşembe 16:37 2017-06-29 16:44:26
Eski Huzurevi Binasının Yıkımı Yapıldı

 İnegöl Belediyesi, Çimen cami arkasında bulunan eski huzurevi binasının yıkımını bugün gerçekleştirdi. 44 yıllık binanın yerine Halk Sağlığı Merkezi yapılacak.

Kurucu bir dernek tarafından hayata geçirildiği 1973 yılından bu güne kadar İnegöl’e hizmet veren eski Huzurevi binası, bu yıl Göztepe ailesinin destekleriyle Yeniceköy Mahallesi’nde yapılan İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi’nin hizmete girmesiyle birlikte boşa çıkmıştı. Binanın bulunduğu alan, İnegöl Belediyesi tarafından halk yararına kullanılması amacıyla Sağlık Bakanlığı’na tahsis edildi.

1000’İ AŞKIN KİŞİYE HİZMET VERDİ
İnegöl’de 1973 yılında kurucu bir dernek tarafından hayata geçirilen ve 1986 yılına kadar dernek tarafından işletilen Huzurevi, 1986 tarihinden itibaren İnegöl Belediyesine geçerek belediye birimi olarak işletilmeye başlanmıştı. Daha sonraki yıllarda aşevi olarak da hizmet vermeye başlayan 44 yıllık binanın yıkımı, İnegöl Belediyesi tarafından bugün gerçekleştirildi. Yaklaşık yarım asırlık mazisi bulunan binadan Huzurevi olarak hizmet verdiği süre içerisinde 1000’i aşkın kişinin faydalandığı açıklandı.

YERİNE HALK SAĞLIĞI MERKEZİ YAPILACAK
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bugün öğleden sonra başlayan yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Sağlık Bakanlığı tarafından bu alanda ilçe halkına hizmet vermek üzere Halk Sağlığı Merkezi inşa edilecek.

Son Güncelleme: 29.06.2017 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<