banner359

Eski sevgili dehşet saçtı; 1'i ağır 4 yaralı

08 Şubat 2019 Cuma 14:30 2019-02-08 20:15:13
Eski sevgili dehşet saçtı; 1'i ağır 4 yaralı

 İnegöl'de Ömer Z. , pompalı tüfekle eski sevgilisi Bahar D. (24) ile onun yanındaki Eyüp D. (32)'a kurşun yağdırdı.Tüfekten çıkan saçmalar yoldan geçen iki kişiye daha isabet etti. Saldırıda biri ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Ömer Z. , aracıyla Mesudiye mahallesi İnegöl caddesi üzerinde gezerken iddiaya göre eski sevgilisi Bahar D.'nşn yanında bir erkekle yürüdüğünü görünce öfkelendi. Araçtan inen Ömer, pompalı tüfekle kadına ve yanındaki Eyüp D' ye kurşun yağdırdı. Açılan ateş sonucunda kafasına saçmalar isabet eden Bahar D., bacaklarına isabet eden saçmalar nedeniyle Eyüp D. de yaralandı. Pompalı saldırı sırasında yoldan geçen Rabia A. (22) ile annesi Güler A. (38)'nın bacaklarına saçma isabet etmesi sonucunda yaralandılar. Saldırı da yaralanan üçü kadın 4 kişi Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. 
Ağır yaralanan Bahar D. ameliyata alındı. 
Saldırıyı gerçekleştirwn şüpheli aracıyla kaçarak kayıplara karıştı. 
Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 08.02.2019 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<