banner359

Eski Valiye Yardım Eden Polislere Sürgün!

05 Şubat 2020 Çarşamba 18:52 2020-02-06 15:19:34
Eski Valiye Yardım Eden Polislere Sürgün!

Ahmet Davutoğlu’nın kurduğu Gelecek partisinin kurucularında yer alan eski Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün karıştığı kaza, İnegöl’de 1 komiser Yardımcısı ve 3 polisi yerinden etti. 

Eski Bursa Valisi ve Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi İzzettin Küçük Mezitler bölgesinde 23 Ocak 2020 günü kaza yapmıştı.
Kaza sonrası İzzettin Küçük’ün koruma polisi İnegöl’de görev yapan polis arkadaşından yardım istedi. Polis arkadaşına yardım etmek isteyen İnegöl’de görev yapan 2 polis memuru Mezit bölgesine giderek eski vali İzzettin Küçük ve polis memurunu alarak İnegöl girişinde bulunan uygulama noktasına getirdiler.
Daha sonra eski vali ve koruma polisi Bursa’ya gittiler. Bu olayın duyulmasının ardından Eski Bursa Valisi ve Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi İzzettin Küçük ve koruma polisine yardım eden 2 polis ve rehber noktasında görevli 1 polis memuru ve 1 komiser yardım ettikleri gerekçesi ile başka ilçelere görevlendirildiler.

Son Güncelleme: 06.02.2020 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<