banner359

Esnaflardan pazarda aşure ikramı

28 Ekim 2017 Cumartesi 16:06 2017-10-28 19:54:53
Esnaflardan pazarda aşure ikramı

Esnaf odaları, 28 Ekim 2016 yılında hayata gözlerini yuman İnegöl Zabıta Amiri Lütfü Dalga adına Cumartesi pazarında aşure dağıtımı yaptılar.
İnegöl Bakkallar Odası, Terziler Odası ve Sebzeciler Odası üyeleri, birlikte Cumartesi pazarında vefat eden Zabıta Amiri Lütfü Dalga anısına aşure dağıttılar.
Aşure programı öncesi Turgutalp Cami İmam Hatibi Emin Topçu bir dua yaptı. 
Dua programı sonrası konuşan Bursa Esnaf Ve Sanatkârlar Odalar Birliği (BESOB) başkanı Arif Tak “Bugün İnegöl’e ziyarete geldik oda başkanlarımız burada bir aşure programı hazırladılar. İnegöl değişik bir ilçemiz diğer ilçelerin çok önünde olan bir ilçemiz burada insanlarımız birbirine tutkun verimli, saygılı herkes birbirine yardım eder bir konumda işte aşurenin önemi de budur.  Burada bu güzelliği yaşıyoruz oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Güzel hizmetler sunuyorlar üyelerine karşı ödevlerini yerine getiriyorlar. “ dedi.
İNEGÖL İL OLMAYA ADAY
İnegöl’ün il olmaya aday olduğunu vurgulayan Arif Tak “ İnegöl birlik beraberlik içerisinde, kalkınmış durumda. İnegöl il olmaya aday bir ilçemiz ama siyasetçi bilir bu yapılır mı yapılmaz mı ama ne olursa olsun ben İnegöl’e geldiğimde çok onur ve gurur duyuyorum. Bu güzellikleri diğer ilçelerde yaşamak arzusundayız ama dediğim gibi bir tek İnegöl bunları tam manası ile yerine getiriyor.  Bugün hafta günü burada çokta güzel bir Pazar kuruldu. Gayet olumlu nizamlı bir Pazar alışverişleri hayırlı bereketli olsun diyorum. Oda başkanlarımızın bu güzelliği yaşatmalarından dolayı teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.
AŞURE BİRLİK BERABERLİK DEMEK
Aşurenin birlik ve beraberlik olduğunu ifade eden Sebze ve Meyveciler Odası başkanı Vehbi Durgut “Ben öncelikle BESOB başkanımız Arif Tak beyefendiye oda başkanlarımız zabıta müdürümüze katılan tüm esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Aşure birlik beraberlik demektir hem bu birlik beraberliğimizi pekiştirmek için hem de komiserimiz. Lütfü Dalga’yı yâd etmek için burada toplandık.  Aşure ikramı yapıyoruz katılan tüm herkese çok teşekkür ediyorum afiyet olsun. “ dedi.

Son Güncelleme: 28.10.2017 19:54
Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<