banner359

Eyüpspor taraftarına yasak!

02 Aralık 2016 Cuma 14:40 2016-12-02 14:42:15
Eyüpspor taraftarına yasak!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Pazar günü İnegölspor ile İstanbul temsilcisi Eyüpspor arasında İnegöl Şehir Stadyumunda oynanacak olan maç öncesi, İnegöl İlçe Spor Güvenliği Kurulu kararıyla Eyüpspor taraftarına yasak geldi.
Geçtiğimiz sezon Eyüpspor deplasmanına çıkan İnegölspor'da teknik heyet ve futbolcuların kullandığı Eyüp Stadı'ndaki soyunma odasının duvarlarına tehdit içerikli yazılar yazılması, İnegölspor takım otobüsüne, kafilenin Bayrampaşa'da otelde dinlendiği sırada taşlı saldırı düzenlenmesi iki kulüp arasında gerginliğe neden olmuştu.
Bu gerginliği göz önünde bulundunan Kaymakam Ali Akça Başkanlığındaki İnegöl İlçe Spor Güvenliği Kurulu, Eyüpspor taraftarının Pazar günkü maça alınmaması yönünde karar alarak konuyu taraflara iletti. Kafile halinde maç için İnegöl’e gelmek isteyen konuk ekip taraftarı şehir merkezine sokulmadan geri gönderilecek. 

Son Güncelleme: 02.12.2016 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<