banner359

Ezim'den galibiyet prim sözü

15 Aralık 2021 Çarşamba 11:33 2021-12-15 11:38:39
Ezim'den galibiyet prim sözü

Eski Kulüp Başkanlarından Estetik Yay Firmasının Sahibi Abdullah Ezim, Pazar günü deplasmanda oynanacak Silahtaroğlu Van Spor Futbol Kulübü maçı için prim desteği vereceğini açıkladı.


Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, Eski Kulüp Başkanlarından Estetik Yay Firmasının Sahibi Abdullah Ezim’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, şunları söyledi:
“Eski Kulüp Başkanlarımızdan Estetik Yay Firmasının Sahibi Abdullah Ezim’e verdiği desteklerden dolayı camiamız adına teşekkür ediyorum. Başkanımız sağ olsun her sene kulübümüze ciddi manada destek veriyor. Aynı zamanda oğlu Ali Ezim’de yönetimimizde bulunuyor. Baba-oğul ellerinden gelen desteği kulübümüze vermeye devam ediyorlar. Çok değerli başkanımız bu manada hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Silahtaroğlu Van Spor Futbol Kulübü maçı için prim desteği vereceğini açıkladı. Kendisine bu anlamlı destek için tekrar teşekkür ediyoruz.”

Eski Kulüp Başkanlarımızdan Estetik Yay Firmasının Sahibi Abdullah Ezim, “Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu’na ziyareti için teşekkür ediyorum. Uzun yıllar İnegölspor’da görev aldım. Yaşanılan sıkıntıları gayet iyi biliyorum. Ezim ailesi olarak geçmişte olduğu gibi bugünde İnegölspor’umuzun yanındayız. İnşallah hafta sonu Van deplasmanından galibiyet ile döneriz. Ben İnegölspor’umuza ligde başarılar diliyorum.”ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.12.2021 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<