banner359

Feci kazada can pazarı

04 Mayıs 2018 Cuma 18:58
Feci kazada can pazarı

Ümitalan mevkiinde meydana gelen kaza da çarpışan otomobiller şarampole yuvarlandı; 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Bursa´dan İnegöl´e seyir halinde olan sürücü 21 yaşındaki Murat Talha Ulca yönetimindeki 54 PJ 426 plakalı özel otomobil Ümitalan kavşağına dönüş yapmak için manevra yaptığı sırada, arkasından gelen Ali Ulusoy yönetimindeki 66 AF 560 plakalı özel otomobil kontrolden çıkarak çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan iki otomobil de şarampole yuvarlandılar.

Kaza sonucunda 66 AF 560 plakalı özel otomobilin sürücüsü Ali Ulusoy ile 54 PJ 426 plakalı özel otomobil sürücüsü Murat Talha Ulca ve yolcu konumunda olan 21 yaşındaki Egemen İnan A. ile Enes Bahtiyar yaralandı.

4 yaralı da kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.

Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<